DESPRE NOI

Povestea Eduteka a inceput odata cu intoarcerea membrilor fondatori, Oana si Mihai, din Germania, cu unicul scop de a oferi mediului local oportunitati educationale egale cu cele din tarile vestice.

In tari precum Germania si Anglia, toate orasele se dezvolta prin educatie, tinerii beneficiind de astfel de centre educationale, ce vin in completarea invatamantului de norma. Si in tara noastra orase precum Bucuresti, Cluj, Craiova si Timisoara au minim cate un astfel de pol educational, oferindu-le oportunitati de dezvoltare copiilor si tinerilor. Am gandit ca si Buzaul trebuie sa ofere copiilor si adolescentilor un punct de start mai bun in viata.

Proiectul Eduteka este sustinut si monitorizat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de munca pentru toti, Obiectiv specific 3.7: Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana.
Toti membrii echipei Eduteka sunt oameni pasionati de ceea ce fac, dornici sa insufle aceeasi determinare si tinerilor din orasul nostru.

SILVIU-MIHAI MATACHE
SILVIU-MIHAI MATACHEManager si administrator
Mihai are 34 de ani si este inginer constructor, absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii, Facultatea de Constructii Civile in limba engleza. Are experienta de 10 ani in inginerie si project-management.

Citeste mai mult…
ALEXANDRA CORAVU
ALEXANDRA CORAVUTrainer
Alexandra este absolventa a SNSPA, editor si prezentator de stiri la DigiFm, co-autor al campaniei „Extemporal la educatie – Nemultumiri din sistem versus strategia prezidentiala, Ca sa stii, Romania!” si al campaniei „Votul sau nimic, Ca sa stii, Romania!”.

Citeste mai mult…
OLGA POSEDARU
OLGA POSEDARUTrainer
Olga Posedaru este arhitect si cea care a transformat in realitate asteptarile noastre.
Datorita daruirii si profesionalismului cu care a lucrat la fiecare detaliu din spatiul Eduteka, putem oferi copiilor si adolescentilor din Buzau un centru educational la standarde europene.

Citeste mai mult…
CORINA TESCARU
CORINA TESCARUTrainer
Corina Tescaru a absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala si programul de master in Managementul Resurselor Umane, in cadrul Universitatii Bucuresti. Corina este mama a 2 copii, frumosi si veseli, Ilinca si Tudor.

Citeste mai mult…
OANA PARAIPAN
OANA PARAIPANTrainer
Oana este referent artistic la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”.
Pasiunea pentru arta si frumos si-a descoperit-o in perioada studenteasca, gasind oportunitatea de a-si materializa trairile artistice, ceva mai tarziu, in anul 2013, in Atena, unde a urmat un curs de sculptura in lemn. Prima expozitie a avut-o la Noaptea Muzeelor 2019, in Buzau.

Citeste mai mult…
MAGDALENA GHEORGHE
MAGDALENA GHEORGHEFotograf
Am descoperit fotografia intamplator, acum 10 ani, cand un prieten bun si-a achizitionat o camera si am inceput sa experimentam in aceasta directie. In timp, aceasta joaca s-a transformat intr-o adevarata pasiune care a crescut de-a lungul anilor tot mai mult.

Citeste mai mult…