Loading...

CENTRUL EDUCATIONAL EDUTEKA

Centrul Educational Eduteka este primul hub educational din Buzau cu programe pentru copii si adolescenti, sub indrumarea specialistilor din diverse domenii. Serviciile pe care le oferim sunt:

  • ateliere educationale
  •  spatiu de joaca
  • cafenea pentru parinti
  • evenimente educationale

Atelierele educationale ofera posibilitatea copiilor si tinerilor de a invata si aplica domenii cu adevarat folositoare pentru viata, intr-o maniera cat mai interactiva, astfel incat invatarea sa fie o placere. Trainerii reuniti de Eduteka sunt specialisti din diverse domenii educationale, atat din Buzau, cat si din alte orase, respectiv din alte tari.

Locul de joaca este gandit conform principiilor educationale Montessori si Fröbel, iar copiii sunt in permanenta supravegheati de unul din trainerii nostri, totodata fiind implicati in diverse jocuri individuale sau de grup.

Va asteptam si in cafeneaua Eduteka, unde parintii se pot relaxa cu o cafea buna, carti si jocuri de societate.

Eveniment

Sambata, 21 septembrie, va asteptam la evenimentul de lansare al Centrului Educational Eduteka. Punem Buzaul pe harta educatiei europene.
Incepand de la ora 10:00 intrarea la locul de joaca este gratuita. Parintii sunt asteptati la cafea si o gustare din partea casei.
Tot de la ora 10 :00 , Corina Tescaru ii asteapta pe cei mici la ateliere gratuite de lectura.
La ora 11:00 este atelier gratuit de handmade si face-painting, cu Oana Paraipan. Ii asteptam pe toti copiii, mici si mari, sa creeze obiecte faine si sa se distreze.
La ora 16:30 trainerii Eduteka va asteapta cu prezentarea ofertei educationale. Veti cunoaste echipa Eduteka si veti afla despre oportunitatile educationale pe care le oferim.
La 17:30 Luca Stirbat, cel mai tanar antreprenor al Romaniei , ii asteapta pe liceeni sa le vorbeasca despre cum sa incepi o afacere inca de pe bancile scolii.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

INSCRIERI

inscrieri-image

    Contact

    Centrul Educational Eduteka
    Aleea Castanilor, bloc 89, scara B, apartament 19